top of page

1

Evenementen organiseren in Lokeren doe je zo:

Alles begint bij een melding van je evenement! Via bijstaande knop maak je je evenement bekend bij stad Lokeren en vraag je al enkele vergunningen aan. Als fuiforganisator in Lokeren, ben je verplicht dit in te vullen. Dus … even een seintje om je feestje te seinen!

2

Het is altijd plezant om wat graantjes mee te pikken van de ondersteuning van de stad.

Lokeren biedt jou onderstaande diensten om je feestje compleet te maken.

Onder de volgende knop vind u het evenementloket van stad Lokeren. Daar kunt u gebruik maken van volgende diensten: de uitleendienst, het stadsmagazijn en Barkedeine (aanvraag dranken en herbruikbare bekers).

Zin in een handig overzicht van ‘fuiven organiseren’? Enkele vrijwilligers maakten naar aanleiding van de vorming ‘Volle Petrol’ een handige fuifgids. Aarzel zeker niet om deze uitgebreide informatiebundel rond het organiseren van fuiven in Lokeren te bekijken!

Nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar: jeugddienst@lokeren.be

Neem zeker ook een kijkje op volgende websites!

logo_idm.jpg

IDM

Organiseer je evenement afvalarm! IDM helpt je graag op weg om dit zo duurzaam mogelijk te doen. Niks dan positieve gevolgen: minder afval én minder kosten en het geeft je evenement daarenboven een positieve uitstraling. Via het e-loket van IDM kan je allerhande materiaal voor afvalarm evenement uitlenen.

Beste-party-bestemmingen-Europa.jpg

Partysponsors

Als jij een geweldig feest wilt organiseren, helpt Partysponsors.be je bij het vinden van sponsors voor je event. Sponsors die zorgen voor bijvoorbeeld drukwerk, sfeermakers, inrichting en drinken. Alles wat nodig is om er een ongelooflijk feest van te maken...

OV.png

Uitleendienst

Oost-Vlaanderen

Verenigingen, buurtcomités, scholen, steden en gemeenten in Oost-Vlaanderen kunnen licht- en geluidsinstallaties, beamers, tentoonstellingspanelen, volksspelen ... ontlenen in de provinciale uitleendiensten Gent, Geraardsbergen en Sint-Niklaas tegen een voordelig tarief.

Check zeker het stedelijke aanbod (gratis voor Lokerse verengingen)!

2019-december-unisono.png

Unisono

Unisono is het uniek platform dat Sabam, PlayRight en SIMIM samen oprichten. Daarmee regelt u vanaf 1 januari 2020 via één licentie het gebruik van muziek, theaterwerken, audiovisuele werken,… snel en eenvoudig op één centrale plaats en met één betaling.

formaat.png

Formaat

Een evenement organiseren, hoe begin je daaraan? Welke tools bestaan er om je event uit te werken? Formaat organiseert jaarlijks allerhande evenementen. Zij hebben daardoor flink wat tools, tips & tricks verzameld die ze graag delen.

ik organiseer.png

Ik organiseer

Ikorganiseer.be is een informatiewebsite ter ondersteuning van jonge organisatoren van muziekevenementen. Het is dé plek waar je als organisator een bundeling van betrouwbare en kwalitatieve informatie kan vinden. Naast informeren willen we je ook inspireren zodat we samen kunnen bouwen aan een bloeiende jongeren- en evenementencultuur.

bottom of page