top of page

Volle Petrol

 

Schermafbeelding 2021-03-27 om 16.50.31.

Het eerste weekend van november bieden we als Jeugddienst en Jeugdraad allerlei vormingen.

Deze vormingen gaan over verschillende onderwerpen die jullie als jeugd, jeugdbewegingen en jeugdhuizen aanbelangen. Samen met enthousiaste organisaties en vrijwilligers wisselen we uit en verzamelen we nieuwe informatie. Daarnaast bieden we ook enkele leuke workshops, zoals EHBO, schmink of dergelijke. Heb je zelf een onderwerp waar je graag ‘gevormd’ in wil worden?

Laat het ons dan zeker weten!

 

 

Omloop van het Jeugdwerk

 

Samenzijn, kennismaken, uitwisselen en vooral veel plezier maken. Dat is het doel van de omloop van het jeugdwerk. Via een wandel- of fietstocht gaan we doorheen Lokeren. We doen verschillende opdrachten en sneukelen eens hier en daar. Dit doen we allemaal met een uitgebreide bende van jeugdbewegingen, jeugdhuizen en jeugdverenigingen! Zaaaalig.

 

 

download.png

WintaWundaBa

 

 

De allerfoutste après-ski party zorgt voor dikke ambiance! Het Dagelijks Bureau van de Jeugdraad slaat de handen in elkaar om een feestje te organiseren dat garant staat voor 200 % sfeer en gemütlichkeit.  Foute schijven, vettige snacks, lekkere schnaps en een toll publiek zorgen voor het feest van het jaar!

46493219_2235459303379535_47733634437407

Ben je nieuwsgierig naar andere evenementen die Jeugdraad Lokeren organiseerde? 

Kijk dan zeker verder onder de volgende knop!

bottom of page