top of page

De Lokerse jeugd in gesprek met Benjamin Dalle

Op 31 maart 2021 kwam minister Dalle naar Lokeren (online) om al de vragen van de Lokerse jongeren te beantwoorden over het welzijn van jongeren tijdens deze Coronacrisis.

Daarnaast vertelde hij over hoe hij hier naar kijkt en welke acties de Vlaamse regering onderneemt.

20191002_Benjamin_Dalle_(CD&V),_Brusselm
cafe vote.jpeg

Café voté

Café voté, was een gratis openluchtcafé georganiseerd door de Jeugdraad van Lokeren. Dat kwam tot stand van en voor de #Lokersejeugd. Een sfeervolle avond met muziek/performance/eten en drinken. Tegelijkertijd kregen de jonge Lokeraars de kans om kennis te maken met lokale politici en hun ideeën, dromen en kansen voor Lokeren te delen. 

Soirée voté

Een politiek debat door bekende politici en gepresenteerd door Aster Nzeyimana. Zo kregen de Lokerse jongeren de kans om kennis te maken met de politieke wereld in ons land. 

Soirée voté.jpeg
PHOTO-2021-08-19-15-49-00 3.jpg

Kajak clean- up deluxe

Naar aanleiding van de WORLD-CLEAN-UP-DAY op zaterdag 18 september 2021 organiseerde de Lokerse Jeugdraad in samenwerking met de Jeugddienst van Lokeren een Kajak Clean Up op de Durme. 

én niet zo maar eentje!
De Lokerse Jeugdraad zorgde voor een muzikaal intermezzo! Langs de Durme kon je verschillende dj's terug vinden die aanmoedigden om afval te rapen in de Durme.

Ohja: Bij het einde van de route kreeg je een goodiebag van de Jeugdraad! 

bottom of page